Wednesday, August 24, 2011

wordless wednesday - SUMANDAK



10 comments:

  1. Kirim salam 2 orang yang di tengah2.. Ho ho ho..

    ReplyDelete
  2. bila ne? sumandak dusun always d prettiest ever :D

    ReplyDelete
  3. Aki kanapa dua di tengah saja yg 2 di tepi?? Hihii.. Sumandak Talawa.. Ngam ka itu ah.. Ngehehe.. Sa belum lagi pnah pki baju tradisional bgini.. kasian bah..

    ReplyDelete
  4. nti kawin sa mau pakai baju tradisional ni.baru ukur hr tu.. akhirnya sa ada bju ni sendiri..hehehe

    ReplyDelete
  5. AKI: mentang2 ko kenal 2 org d tengah jak.. yg di tepi sebelah kanan tu single mingle tu... buli la kasi knl kwn2 ko yg single.. hahaha

    er: masa kaamatan 2009 bah ni.. kami bt kaamatan di sabah time tu.. sambutan buli tahan jg la. wlalupun kebanyakkan yg dtg india n cina tp dorang sporting bah.. ikut kami menari n megunatif.. he he e

    a-me: u should try.. semat jg bah.. he he..

    wency: ya! bt la.. ni baju ni sewa punya bah.. mimang besar gila la sebab bkn saiz kami kan.. tp ok jg setelah pin sana pin sini.. he he

    yen: yang mana 1 ko mo kirim ni?? he he

    ReplyDelete
  6. peeewwwiiitt! cantik2 oh semua ^^

    ReplyDelete
  7. waa..excited oo c lilies tau!sy pun excited juga bah..hehe...

    bah selamat hari raya tau..=)

    ReplyDelete
  8. aemy: 2 years ago ni..
    kiko: tulah.. saya pun.. huhu
    azeabty: ok..slmt hari raya arr.. he he

    ReplyDelete

mind to drop a comment?? :)